Hotell
Till startsidan Startsida
Tillbaka till Boende
Shopping
Dator & elektronik
Köp & sälj
Resor
Hotell
Researrangörer
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Turistguide Hotell
Med ett stort utbud av hotellkedjor kan du lätt hitta det du söker.
Flera samarbetspartners är bokningsbara direkt online.

Dtf-travel.com
DTF travel är specialister inom kör-själv-resor med mer än 300 kvalitetshotell i hela Europa. DTF travel är en av resebranschens mest gedigna succéer. Som medlem av DTF Club får man: förmånliga rabatter, resenyheter, specialerbjudanden och resepoäng. Man har dessutom chansen att vinna 10 års gratis semester!!


Hotels.com
Hotels.com är internets största specialiserade aktör på boende världen över. Dessutom till priser som innebär besparingar på upp till 70 procent för kunderna. Hotels.com är även specialister på att tillhandahålla boende när städer är fullbelagda. Hotels.com erbjuder rabatterat boende på mer än 10,000 kontrakterade anläggningar för att kunna garantera boende på över 400 destinationer i Nordamerika, Karibien, Europa, Asien och Sydafrika


Lastminute.com
lastminute.com vill ge alla ett rikare liv genom upplevelser både hemma och på resan. Vi vill ge idéer när inspirationen tagit slut och strävar efter att alltid ha bästa pris på flyg, hotell, hyrbilar och aktiviteter.


Resfeber.se
Flyg: Samarbetar med över 400 flygbolag som tar kunder till alla världens hörn till de bästa priserna.
Hotell:För att hitta rätt boende för rätt person samarbetar Resfeber med över 40 000 hotell, alltifrån enkla turistklasshotell i storstäder, till lyxhotell med egen jacuzzi under bar himmel.
Hyrbil: Erbjuder hyrbilen på semestern till marknadens lägsta priser.


Scandic-hotels.se
Scandic är den ledande hotellkedjan och det mest välkända varumärket i branschen i Norden. Scandic har över 135 hotell i 10 länder och är en stolt medlem av Hilton gruppen.


 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2006 Turistguide.net, Alla rättigheter förbehålles. Vi säljer inget utan länkar endast till aktuella företag.Vi använder oss av Cookies. Turistguide.net kan inte garantera att information om enskilda produkter är korrekt. Kontakta respektive arrangör/organisation för mer information. Kontakt: info@turistguide.net Startsida