Färja & Kryssningar  
Till startsidanStartsida
Shopping
Dator & elektronik
Köp & sälj
Resor
Hotell
Researrangörer
 
 

 

 

 

 

 

Färja & Kryssningar
Ibland kan resan vara viktigare än målet. Unna dig en rogivande kryssning och låt fartygens faciliteter skämma bort dig för att få ut det mesta av din resa. Ta dig från hamn till hamn, stig på var du vill och av när du vill. Variationerna är många.
Flera samarbetspartners är bokningsbara direkt online. Kryssning i Karibien, Kroatien, Medelhavet eller varför inte Nilenkryssning!

Scandlines
Scandlines Helsingborg-Helsingör är ett internationellt verksamt färjeföretag, som bedriver trafik på linjer med utgångspunkt från Helsingborg.

Stena Line
Stena Line är ett av världens största färjerederier med en modern flotta på 35 fartyg och Europas mest heltäckande linjenät bestående av 18 färjelinjer i Skandinavien och runt Storbritannien.

Silja.se
Silja erbjuder såväl kryssningar som transport från Stockholm och Kapellskär till Finland (Helsingfors och Åbo) samt Åland (Mariehamn) samt Tallin från den 1/10. Siljas fartyg transporterar 1000-tals passagerare över Östersjön varje dag. Deras produkter täcker allas önskemål om karaktär på resa från “Sista-minuten” till “Gourmetkryssningar” med boende i svit. Siljas produkter är välkända och finns i alla prislägen.


Dfds.se
När du reser med DFDS Seaways får du inte bara en härlig upplevelse till sjöss utan dessutom professionell service på internationell nivå.
DFDS har haft linjetrafik med passagerarfartyg mellan europeiska städer i mer än 139 år och är idag ett av Nordeuropas största passagerarrederier.
Idag har de sex moderna passagerarfartyg i trafik och med antalet övernattningar som måttstock är de en av Skandinaviens största hotellkedjor. Dfds har ca 7.000 övernattningar per dygn under sommarsäsongen och transporterar ca 1,7 miljoner passagerare och ca 200.000 bilar fördelat på 4 linjer mellan Danmark, Sverige, Holland, Storbritannien och Norge.


Något som saknas? Använd sökmotorn!

Google


 

 

 

Copyright © 2006 Turistguide.net, Alla rättigheter förbehålles. Vi säljer inget utan länkar endast till aktuella företag.Vi använder oss av Cookies. Turistguide.net kan inte garantera att information om enskilda produkter är korrekt. Kontakta respektive arrangör/organisation för mer information. Kontakt: info@turistguide.net Startsida