Tåg
Till startsidan Startsida
Shopping
Dator & elektronik
Köp & sälj
Resor
Hotell
Researrangörer
Big Travel
Ving Sverige  

 

 

 

Tåg
I Sverige finns det flera bolag som bedriver tågverksamhet. Här finner du en del av dessa. Även Kollektivtrafiken bedriver tågverksamhet, klicka HÄR för att komma till sidan med Kollektivtrafikbolagen.

Glöm inte att titta på googleannonserna! Klicka på länkarna för mer uppgifter!

ReseplusResplus
Reseplus säljer biljetter för alla bolag samt bussar, tunnelbanna, spårvagn. På reseplus kan du boka hela resan på en biljett.

Samtrafiken - företaget bakom Resplus
Företaget bakom Resplus heter Samtrafiken i Sverige AB.
Samtrafiken bildades år 1993 och ägs gemensamt av Arlanda Express, BT/Vänerbuss, Connex, Destination Gotland, People travel group (Merresor och Flygbussarna), SJ, Tågkompaniet, Waxholmsbolaget och alla läns- och lokaltrafikföretag i Sverige.

Samtrafiken samordnar hela landets kollektivtrafik. Deras målsättning är att förenkla för dem som reser kollektivt, genom att underlätta byten mellan olika färdsätt och trafikföretag. På så sätt vill de få fler att åka tåg, buss, båt, tunnelbana och spårvagn. Samtrafiken jobbar för att kollektivtrafiken alltid ska vara det självklara alternativet till bilen. Ledstjärnorna för deras verksamhet är att alltid ha resenären i fokus och att vara neutrala i sin presentation av resealternativ.

För mer information om Samtrafiken, besök www.samtrafiken.se. Läs mer & länkar till kollektivtrafiken

Arlanda express Norrlandståget Tågkompaniet SJ

 

 

 

 

 

 


Copyright © 2006 Turistguide.net, Alla rättigheter förbehålles. Vi säljer inget utan länkar endast till aktuella företag.Vi använder oss av Cookies. Turistguide.net kan inte garantera att information om enskilda produkter är korrekt. Kontakta respektive arrangör/organisation för mer information. Kontakt: info@turistguide.net Startsida